Swedish Gamefair 2016

Svenska Eftersöksföreningens monter på Swedish Gamefair.
Bakom montern var en areal där vi gjorde 2 markeringsuppvisningar dagligen.
Det blev många nya kontakter en del blev nya medlemmar.
Vi träffade flera av våra lokala medlemmer.

Eftersökseminarium på Östermalma 09 maj 2015

Föreläsning av Torkel Norling (vice ordförande i Svenska Eftersöksföreningen) och Per "Bula" Kristoffersson. Mycket intressant och spännande, men tiden var för kort.
Både Torkel och "Bula" kunde lätt ha fyllt en hel dag.

JAKTKVÄLL 30 sep 2014 Kalmar Lantmän Mönsterås

SEF var på plats med Torben Olsen som visade eftersöksbilder, spåravtryck och snitthår. Flera tyckte det var intressant att få se och höra lite mer om eftersök.

Swedish Game Fair på Tullgarns slott 29-31 maj 2014

Vi från Svenska Eftersöksföreningen vill tacka samtliga som besökte oss i vår monter. Det blev många spännande möten och många diskussioner kring jakt, hundar och eftersök. Vi hoppas att vi träffas igen för nya spännande möten.

Birger, Torben, Martin, Frederik

JAKTMÄSSA 22 SEPTEMBER I TOKEBO SMÅLAND

Den 22 september så medverkade Svenska Eftersöksföreningen på jaktmässan Tokebodagen. Svenska Eftersöksföreningen hade en monter där vi pratade eftersök mm, vi hade också lite olika ben från djur som mässbesökarna fick möjligheten att titta på och lägga på rätt papperstallrikar. Föreningen hade också uppvisning med skottplats undersökning med hund, det blev en lyckad dag med flera intressanta kontakter o diskussioner.

SKOTTPLATSANALYS 14 SEPTEMBER I FLISERYD SMÅLAND

SWEISS SEMINARIUM 12-14 APRIL I SKÅNE

Snogeholms Friluftsområde, Gydarps Lägergård

Akutsjukvård hund

Veterinär Laila

Torsdagen den 17 januari föreläste veterinär Laila Lange om hundar i Fliseryd, Småland. Det finns en del vi kan göra själva och sådan här info borde alla hundägare gå på med jämna mellanrum.

Bara att känna igenom sin hund kan man lära sig mycket på, är det varmt eller kallt, reagerar hunden när du tar på något speciellt ställe, har de fastnat något mellan trampdynorna, finns det synliga sår, hur tar jag pulsen på en hund, hur ska slemhinnefärgen vara i munnen. Bra att ta morgontemp och dagstemp på sin hund när den är frisk så man vet vad man har att utgå från när hunden är sjuk.

Ta reda på akutnummer och öppettider till veterinär, djursjukhus, klinik dit du brukar gå och även övriga kliniker i närheten, lägg in numren i mobiltelfonen för det är där du behöver dem. Förstahjälpen väska i bilen. Gör även en lista över tel.nr och lägg den i bilen.

Webbmasters delar med sig av egen lista. pdf-fil

Eftersökshund