Inbjudan till en aktivitetshelg tillsammans med

Svenska Eftersöksföreningen

1-2 maj 2020 Johansdal

Hur lyckas vi med vårt eftersök? Lars Mikkelsen från Danmark som har stor erfarenhet av eftersök och hundträning kommer att instruera oss bland annat i tekniken att avläsa en

skottplats och hjälpa till med spårträning.

Tema för helgen är: Läsa hunden i spåret - När ska vi påbörja eftersöket - Skottplatsundersökning -

Val av hund/ar

Vi kommer även att anordna mörkerskytte.

sefPris: 500 kronor per person inklusive mat och boende.
För våra medlemmar så hålls årsmöte 30/4.

Anmälan och mer info om

Det är dax för aktivitetshelg med årsmöte.
Vi samlas på fredagen efter lunch. Under helgen kommer vi att spårträna, skjuta i mörker, lyssna på föreläsning, umgås och prata eftersök.
Kostnad för helgen är mat till självkostnadspris och amnution resten står föreningen för.
Det finns ca 8 platser att sova inomhus i sovsal. Övriga får bo i militärtält så först till kvar att bo inomhus.
Anmäl här

Svenska Eftersöksföreningens

Aktivitetshelg

AKTIVITETS HELG