Vi är till för

Svenska Eftersöksföreningen - Riktar sig till dig som söker kunskap om eftersöksarbetet. Vi är en ideell rasobunden förening utan politiska preferenser.

Medlemskap

För att kunna logga in på www.eftersoksforeningen.se behöver du ett medlemsnummer, medlemsnummer får du när du registrerat dig som medlem, därefter kan du ansöka om inloggning till hemsidan. Är du redan medlem men saknar ditt medlemsnummer kan du få det skickat till dig via e-post.

Inloggningsansökan

Om du är medlem i Svenska Eftersöksföreningen och inte har en inloggning på efteroksföreningen.se, men vill logga in, måste du göra en inloggningsansökan. Din inloggning kopplas till ditt medlemskap, När du gör din ansökan, måste användarnamn vara ditt medlemsnummer!
Användarnamn måste vara minst tre tecken, är ditt medlemsnummer på färre än tre siffror, skriv nolla/nollor framför ditt medlemsnummer. Exempel 001, 010 eller 101.
Inloggningsansökan

Medlemsnummer får du av Svenska Eftersöksföreningen när du har betalt ditt medlemskap.

Har du glömt dit medlemsnummer, få det medlemsnummer skickat till dig.

Är du inte medlem? Klicka här.