Låt mig börja med att önska alla ett Gott Nytt År

 
Ingången till ett nytt år markerar i regel något nytt och spännande. Detta gäller även för Svenska Eftersöksföreningen. Något av detta nya och spännande har du nu i handen det första KVARTALSBREVET. Som namnet antyder kommer det ett nytt varje kvartal med information om föreningens status och nya initiativ.
 
Vi kommer under 2016 inleda samarbete med kända profiler inom eftersök, vi kommer dessutom på hemsidan kunna erbjuda fina medlems erbjudanden från kända märken och företag, såväl från Sverige och Tyskland med diverse eftersöksrelaterade produkter.
 
Nya styrelsemedlemmar har tillkommit, som vice ordf. har Torkel Norling tagit plats, som suppleant har Conny Rundqist tillträtt. MEN vi önskar att även DU skulle vilja intressera dig för arbetet runt föreningen, hör av er med tankar och önskemål.
 
Ingången till det nya år är också tid till status för året som gått, av den anledningen vill styrelsen gärna erkänna att mängden av information och aktiviteter varit för liten. Vi har dessutom varit för dåliga på att profilera föreningen i medier och inte tagit tillräckligt del i debatten på vår Facebook-sida. Här blir det också nya tider.
 
Till att börja med kommer vi att lämna in ett remissvar till regeringen ang. eu nya vapen direktiv. Jag presenterar det på Facebook/hemsidan så fort det är skrivit.
 
Några av våra kurser har vi varit tvungna och ställa in p.g.a. för liten uppslutning. Vi har inte varit tillräckligt bra på att göra kurserna tillräcklig intressanta, därför ändrar vi strategi för våra kurser.
 
Vi kommer under 2016 att erbjuda medlemmarna ett antal gratis platser på utvalda kurser samt att vi kommer genomföra på er önskan valda kurser där vi också tar in intresserade kanske nya medlemmar. Styrelsen i Svenska Eftersöksföreningen är säker på att dessa nya initiativ vill göra det attraktivt att fortsätta vara medlem.
 
Styrelsen önskar alla våra medlemmar med familj ett Gott Nytt År 
Med vänliga hälsningar
Frederik Pedersen 
Ordförande